Nice utmanar Marseille i jakten på Dimitri Payet

Nice utmanar Marseille i jakten på Dimitri Payet

Dimitri Payet jagas av Nice

Dimitri Payets nästa klubbadress kan bli Nice. Den franska klubben vill plocka in spelaren från West Ham, skriver Daily Mirror.

Det har bekräftats att Dimitri Payet vill lämna West Ham. Sedan dess har spelaren kopplats ihop med en återkomst till Marseille. Nu kan dock Marseille utmanas i sin jakt på fransmannen. Utmanaren kommer från samma land. Nice vill locka till sig Payet, uppger Daily Mirror.

Nice sägs vilja ta in mittfältaren på lån. I och med den nuvarande situationen är detta något som West Ham kan tänka sig att acceptera. På så sätt kommer man slippa att betala Payets lön, samtidigt som fransmannen får speltid i Nice.

Det påstås att Nice har koll på hur situationen ser ut mellan West Ham och Marseille. Om ingen affär blir av mellan de två parterna är Nice beredda att skicka ett erbjudande till den engelska föreningen.

Återkomst till Ligue 1?

Om Payet hamnar i Nice kommer han på nytt att representera en klubb i sitt hemland. Sedan tidigare har spelaren, förutom Marseille, även spelat för lag som NantesSaint Etienne och Lille. Mittfältaren var väldigt framgångsrik i flera av de föreningarna. Under sin tid i Lille blev han uttagen i årets lag i Ligue 1 och i Marseille blev han framröstad till årets spelare i klubben under säsongen 2014-2015.

Ny profil till Nice?

Om Nice tar in Payet kan den franska klubben på nytt ta in en stor profil i fotbollsvärlden. Sedan tidigare finns redan Mario Balotelli i laget. Italienaren har spelat för föreningen sedan augusti 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply