Klart: Amartey stannar i Köpenhamn

bet365

Uppgavs klar för Marseille – stannar nu i Köpenhamn

Daniel Amartey såg ut att vara klar för Marseille. Men nu bekräftar hans klubb FC Köpenhamn på sin officiella hemsida att den ghananske svenskbekantingen stannar i den danska huvudstaden. 

Daniel Amartey har varit på många europeiska klubbars agenda. Svenskbekantingen har gjort det mycket bra i FC Köpenhamn sedan flytten från Djurgården och en övergång till franska Marseille såg ut att vara i princip klar. Men nu vänder affären och Amartey stannar istället i den danska huvudstadsklubben.

– Vi har fått många förfrågningar och flera bud på Amartey, men inget av dem har levt upp till FC Köpenhamns eller spelarens krav och därför är han fortfarande vår spelare med ett kontrakt som gäller i fyra år. Sedan får vi se vad framtiden ger, säger klubbens VD Anders Hørsholt.

Även Amartey själv har uttalat sig på hemsidan där han säger att han kommer ge allt för FCK framöver.

– Jag vet att det har funnits intresse om mig från andra klubbar och det är jag mycket smickrad över. Men samtidigt är jag mycket glad över att stanna i Köpenhamn tillsammans med mina lagkamrater, och nu ser jag fram emot att göra mitt bästa för klubben, säger Amartey.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply