Jonas Olssons vädjan: ”Kom till Premier League, Zlatan”

Landslagskollegan vill se Zlatan Ibrahimović i Premier League

Transfersagan kring Zlatan Ibrahimović fortsätter. Mycket tyder på att svensken lämnar Paris Saint-Germain i sommar när hans kontrakt löper ut. Många vill se honom i England, Jonas Olsson är en av dem.

Efter fyra säsonger i Paris Saint-Germain ser det ut som att Zlatan Ibrahimović lämnar Ligue 1-mästarna. 34-åringen har en lång och framgångsrik karriär bakom sig och det mesta har pekat på en flytt över Atlanten för spel i amerikanska MLS. Men trots det finns det fortfarande förhoppningar om att svensken en vacker dag ska spela i Premier League, vilket i så fall måste bli i sommar med tanke på hans ålder.

Kopplats ihop med flera klubbar

Under den senaste tiden har Ibrahimović kopplats ihop med en rad engelska klubbar. Det har handlat om Chelsea, där skyttekungen har en bra relation med tränaren José Mourinho sedan deras tid i Inter Milan. Liverpool har varit en annan tänkbar adress för ”Ibra”, då Jürgen Klopp sägs komma bra överens med honom. Även Arsenal har nämnts som en het kandidat till anfallarens signatur, som han provspelade för innan han värvades av Ajax.

”Den bäste spelaren jag mött”

Zlatan Ibrahimović svenske landslagskollega Jonas Olsson, tillhörande West Bromwich, tycks antyda Chelsea som det bästa alternativet för sin landsman, men ser flera möjliga arbetsgivare.

– Han har spelat för Mourinho tidigare och den enda plats han fortfarande inte är 100 procent accepterad är i England. Det är en chans för honom att övertyga sina tvivlare. Jag tror han kan spela för vilket lag som helst i den här ligan, så bra är han, säger Olsson enligt BBC och fortsätter:

Han är fortfarande på topp. Han är den bäste spelaren jag mött, och jag hoppas fortfarande att han kommer hit.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply