bet365

Alexander Kacaniklic på väg till Nantes

Svensken läkarundersöks av Ligue 1-klubben

Alexander Kacaniklic har lämnat Fulham. Nu står det klart att hans nästa klubb blir franska Nantes, avslöjar SportExpressen.

Alexander Kacaniklic tid i Fulham har inte bara varit en dans på rosor – tränare har kommit och gått, resultaten har uteblivit och klubben fick dessutom transferstopp tidigare i vintras. Yttermittfältaren har inte heller fått förtroende i svenska landslaget under de senaste säsongerna. Men nu kan hans karriär vara på väg uppåt igen, ett klubbyte är nämligen nära.

Förlänger inte

24-åringen har suttit på ett utgående kontrakt och har tidigare meddelat klubben att en förlängning inte är aktuell. Därför lämnade han som bosman för några veckor sedan och har varit utan arbetsgivare sedan dess. Svensken har varit på besök hos flera klubbar under tiden, bland annat tackade han nej till spel i Schweiz och Italien.

Skriver fyraårskontrakt

Istället ser det ut att bli en flytt till franska Nantes, skriver SportExpressen. Enligt uppgifterna väntar ett fyraårskontrakt för spelaren redo att skrivas på. Han kommer också att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen under onsdagen för att sedan officiellt presenteras.

– Det känns bra att vara här. Jag ska dit i morgon och göra en undersökning, förhoppningsvis går allt bra. Agenterna har skött förhandlingar med olika klubbar men till slut blev det Nantes, sa Kacaniklic till tidningen när han hade landat i den franska staden.

– Det är en väldigt bra klubb, det är en storklubb. Jag hade ett bra snack med tränaren, vi har liknande ambitioner. Efter några tuffa år vill de ta sig till toppen i ligan. Det är fyraårskontrakt som gäller. Först ska jag göra undersökningar sen får vi se hur det går, fortsätter han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply