Edinson Cavani berättar – nära nytt kontrakt med Paris Saint-German

Anfallaren till uruguayansk radio: ”Jag är nära en förlängning”

Edinson Cavani har fått en nystart på sin karriär efter att Zlatan Ibrahimovic lämnat klubben. Nu kan det snart bli klart med ett nytt kontrakt för den uruguayanske anfallsstjärnan.

Cavani var länge nära en flytt ifrån PSG. När Zlatan Ibrahimovic fanns i klubben var han given på det centrala anfallet vilket gjorde att Cavani fick sitta på bänken eller leta sig ut på en kant, något han inte har helt bekväm i att göra. Efter att uruguayanen inte alls kommit in i laget efter några säsongen var det på tal om en flytt till bland annat Chelsea, men då kom räddningen för anfallsstjärnan.

Den svenske superstjärnan gick till Manchester United och det lämnade plats för Edinson Cavani att utvecklas. Den här säsongen har redan gjort 24 mål, varav 18 av dessa kommit Ligue 1 och sex fullträffar har han lyckats med på sex matcher i Champions League.

Vill förlänga i Paris

Nu har det gått så bra att uruguayanen till och med vill förlänga med Paris-klubben.

– Det är sant att jag är nära en förlängning. Inom kort hoppas jag att det kan bli klart, jag och min familj trivs verkligen i staden, säger Cavani till Radio Nacional i Uruguay.

– Jag hoppas jag kan fortsätta här länge och att vi kan vinna många fler titlar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply