Bekräftat: Zlatan lämnar Paris Saint-Germain

bet365
Bekräftat: Zlatan lämnar Paris Saint-Germain

Efter att själv ha bekräftat det på sociala medier

Zlatan Ibrahimovic kommer att lämna Paris Saint-Germain till sommaren, detta är något som han själv bekräftar på sociala medier inför morgondagens match.

Det har länge gått rykten fram och tillbaka gällande Zlatan Ibrahimovic framtid. Svensken själv har valt att vara väldigt lågmäld med sina framtidsplaner och rykteskvarnarna har malt. Det har ryktats om att han kan komma att stanna i Paris Saint-Germain så väl som lämna, då med England som troligaste destination och Manchester United som den klubb det talats mest om. Nu bekräftar Zlatan själv på sin facebook att det inte kommer att bli en nästa säsong i den franska huvudstaden för hans del.

– Min sista match på Parc des Princes imorgon. Jag kom som en kung och lämnade som en legend, skrev han på sin officiella facebooksida.

Detta innebär att det alltså inte blir någon förlängd vistelse i Paris för den svenske anfallaren och frågan är ju då vart det bär av härnäst. Aftonbladet rapporterar om att den amerikanska ligan MLS och Los Angeles Galaxy är den troligaste anhalten för anfallaren. Spelare som Steven Gerrard och Robbie Keane spelar där, David Beckham och Stefan Ishizaki har båda spelat där.

Enligt tidningen skall det vara 90% chans att Zlatan kommer att gå till LA Galaxy. Det enda som kan vara ett problem är pengar. I MLS får varje trupp ha tre stycken stjärnspelare, så kallade ”designated players”, DP:s. De innefattas inte av regler om lönetak och kan alltså få mer betalt. Det finns redan tre stycken DP:s i LA Galaxy; Keane, Gerrard och dos Santos och chansen att någon av de flyttar på sig är liten. Dock går både Keanes och Gerrards kontrakt ut i december i år och klubben själva menade på att man aldrig vet vad som händer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365