Agenten har bestämt klubb för Zlatan Ibrahimovic

Agenten har bestämt klubb för Zlatan Ibrahimovic

Hans agent har redan bestämt sig

Rykten kring Zlatan Ibrahimovic och hans framtid florerar ständigt och det nyaste i transfersagan om Ibra är att hans agent Mino Raiola redan skall ha bestämt vart han vill att Zlatan skall gå nästa säsongen men spelaren själv har inte bestämt sig.

Zlatan Ibrahimovic är en av världens bästa anfallare och självklart har han allas ögon på. Efter en superb säsong i Paris Saint-Germain där han tillbringade en av sina bästa säsonger någonsin, med över 50 mål på målkontot, var det dock dags att säga hejdå till den franska huvudstadsklubben och han kommer att gå som bosman till sommaren. Detta efter ett beslut som Ibra själv tog och det är även på honom som det ligger, vart han nästa säsong hamnar. Den reslige svensken kan i princip välja och vraka vilken klubb han vill gå till, men det är ingen som vet vad han kommer välja.

Ibra har valt att hålla alla på halster och ingenting blev klargjort innan EM började, vilket efter diverse uttalanden, betyder att en presentation av klubbytet kommer att ske först när EM är över. Det är dock många som tror att det kommer att bli Manchester United och en återförening med gamle tränaren Jose Mourinho, som han jobbade under medans han spelade i Inter i Italien.

Hans agent, Mino Raiola, har nu avslöjat att han har bestämt vart han vill att den svenske anfallaren skall hamna. Men han erkänner att han väntar på en dom från Zlatan själv.

– Manchester United är ett fantastiskt lag, med en bra tränare, berättade Raiola för franska tv-kanalen Telefoot.

– Det är fascinerande. Jag har tagit mitt beslut, men han har inte gjort sitt. Han är väldigt upptagen med EM. Med respet för EM, laget, landet och tränaren så måste han vara professionell och koncentrera sig på det, avslutade Raiola.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply