Karim Benzema kan återvända till det franska landslaget

bet365
Karim Benzema kan återvända till det franska landslaget
bet365

Efter att ha blivit avstängd på obestämd tid

Karim Benzema blev avstängd från det franska landslaget i december 2015 på obestämd tid efter att han anklagats för att ha varit del av en sexutpressning gentemot landslagskollegan Mathieu Valbuena, nu öppnar dock presidenten för det franska fotbollförbundet dörren för Benzema.

Karim Benzema kan komma att återvända till det franska landslaget rapporterar den engelska tidningen The Mirror. Benzema har varit avstängd på obestämd tid sedan i december 2015, detta efter att han hamnade under en formel utredning av en domare för att ha varit en del i en överrenskommelse om att utpressa franske landslagskollegan Mathieu Valbuena på grund av en sexvideo. Benzema har nekat till att han har haft någonting med utpressningen att göra men har ändå varit avstängd och tvingades missa när EM 2016 tog plats på hemmaplan.

Presidenten för det franska fotbollsförbundet, Noel Le Graet, har nu gått ut och uttalat sig om situationen och menar på att Benzema kommer att vara tillgänglig för spel igen, när rättegången och allt det juridiska är avslutat, men beslutet om att ta med Benzema i gruppen eller inte kommer fortfarande att ligga på tränare Didier Deschamps.

– Jag är emot livstidsstraff. Benzema behöver gå igenom rättegångarna, vi kommer inte ta några risker, vad det än kan vara sade Le Graet till den franska tidningen L’Equipe.

– Han har redan missat EM, det är någonting. Problemet har inte tagits upp för tillfället, men han är tillgänglig för att väljas. Den dagen då rättvisa skipas, enbart då kommer Didier att besluta huruvida han tar in honom eller inte, avslutade presidenten.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply