Bayerns Ancelotti om Verratti-ryktet

Bayerns Ancelotti om Verratti-ryktet

Bayern München har länge ryktats med PSGs mittfältare Marco Verratti

Bayern Münchens tränare Carlo Ancelotti går ut och nekar ryktet om att Bayern ska vara sugna att värva PSGs italienske mittfältare Marco Verratti. Verrattis agent har tidigare gått ut och sagt att ”en övergång för Verratti kan ske”, något som ska ha väckt Bayerns intresse enligt Le Parisien.

Carlo Ancelotti som tränade Verratti under sin tid som tränare för PSG, nekar dock att Bayern kontaktat PSG för eventuell övergång. Ancelotti säger även att han ser Verratti stanna i Paris under en längre tid framåt. Verratti som skrivit fyra nya kontrakt med PSG under sin period i klubben, har sitt nuvarande kontrakt fram till 2021.

”Jag har inte pratat med Marco de senaste tre månaderna. Jag känner honom väldigt väl från min tid i PSGVerratti är en fantastisk spelare och en mycket proffsig individ. Jag tror att han kommer att stanna i PSG i många år.” sa Ancelotti i dagens presskonferens.

Igår kom nyheterna ut om att Xabi Alonso ryktas avsluta karriären efter säsongen. Marco Verratti har ryktats vara den perfekte ersättaren för spanjoren, men Bayern tros inte lägga ett bud på 24-åringen. Förutom Bayern, så ryktas även Juventus och Chelsea vara intresserade i Verratti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365