Framtiden osäker för Terry och Ivanovic

bet365

Chelseas defensiv skakar

Från att ha varit självklara i Mourinhos startelva ser nu framtiden väldigt osäker ut för Chelseas rutinerade defensivpar John Terry och Branislav Ivanovic.

Två av Chelseas färgstarkaste profiler, backarna John Terry och Branislav Ivanovic, har det lite tufft i klubben för tillfället. Med fem spelade matcher ligger förra årets ligavinnare på 17onde plats, med 3 förluster på fem spelade matcher. Detta har skapat en del tumult i klubben och stämningen i omklädningsrummet sägs inte vara den bästa. Dessutom sitter både Terry och Ivanovic inne på kontrakt som löper ut vid säsongens slut och det finns en risk att de bägge spelarna är på väg bort från Stamford Bridge. De är två av de mest kommunikativa spelarna i Chelseas omklädningsrum och enligt The Mirror har andra spelare sagt sig tro att osäkerheten har påverkat de båda försvararnas form och självförtroende.

Både kapten och centerbacken Terry och högerbacken Ivanovic lämnades utanför startelvan när Chelsea mötte Maccabi Tel Aviv i onsdagens Champions League match. Det är fortfarande osäkert huruvida de kommer att spela i lördagens London derby mot Arsenal.

Det sägs att den turkiska klubben Fenerbahce är beredda att skriva under med duon och som det ser ut för tillfället är de bägge försvararna tillåtna att prata med utländska klubbar från och med den 1 januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply