Försvarsstjärnan: ”Milan hade varit ett steg tillbaka”

Godín utesluter AC Milan som destination

Diego Godín har under de senaste transferfönstrerna varit ett hett samtalsämne då flera av Europas största velat köpa loss Atlético Madrids mittförsvarare.

Många klubbar är ute efter att värva Diego Godín från Atlético Madrid. Manchester City, Manchester United är Chelsea några av intressanterna som sägs ha ett stort intresse för spelaren samtidigt som Inter och AC Milan vill köpa loss uruguayanen. Från Diego Pablo Simeones håll ser han Godín som en av de spelare som är alls är till salu och klubbens fans älskar 29-åringen efter flera uppofrande insatser i den rödvita tröjan genom åren. Det krävs mycket för att spelaren ska lämna klubben och enligt spelaren själv trivs han otroligt bra i den spanska huvudstadsklubben där han spelat sin fotboll sen 2010.

”Jag vet inget om AC Milans intresse, och om jag ska vara helt ärlig så tänker jag inte ens på det. Jag kan inte se mig själv i ett lag som Milan, i alla fall sportsligt. Det hade varit ett steg tillbaka i min karriär. Jag är väldigt lycklig i Atlético, självklart skulle det vara mer intressant om det kom ett bud med högre ambitioner,, då hade det varit annorlunda” säger Godín till El País.

 

Uruguayanskt mittbackspar

Efter att Atlético Madrid sålt João Miranda till Inter upplöses ett av Europas bästa mittförsvar under de senaste tre åren. Istället kommer Godín att få spela tillsammans med sin landsman José Maria Giménez som under den gångna säsonger visat prov på mognat och utvecklats enormt under Diego Simeones ledning. De båda mittbackarna spelar tillsammans i det uruguayanska landslaget och känner varandra väldigt bra. 20-årige Giménez anses vara en av de största försvarstalangerna i världen för tillfället och ser upp extremt mycket till landsman som agerar som lärare för den unge mittbacken.

S

SE ÄVEN: Milan och Sevilla överens om Rami

SE ÄVEN: Managern: ”Milan i pole position för Luiz Adriano”

SE ÄVEN: Officiellt: Roma värvar Falque

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply