Förhöjt odds: Tyskland vinner mot San Marino till superoddsen 4.00 riskfritt – Insatsen tillbaka vid förlust!

Förhöjt odds Tyskland vinner mot San Marino till superoddsen 4.00 riskfritt – Insatsen tillbaka vid förlust!

Tyskland – San Marino tips: odds på hela 4.00 att Tyskland vinner mot San Marino efter 90 min (11/11/2016)

Tyskland mot San Marino till superoddsen 4,00 helt riskfritt? Förlorar Tyskland så får man insatsen tillbaka! Betfair satsar stort inför matchen mellan Tyskland och San Marino. Betfair erbjuder nya kunder de bästa oddsen på Tyskland inför matchen mot San Marino ikväll! Det ordinarie vinnaroddset på Tyskland är i skrivande stund 1,01 så det är ett otroligt högt odds som nya kunder kan ta del av hos Betfair!

Bäst odds Tyskland vinner (1): 1.01
Bäst odds Tyskland vinner Betfair (1): 4.00
Bäst odds Oavgjort (X): 29.00
Bäst odds San Marino vinner (2) 51.00

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Klicka på knappen ”Spela nu” på bilden ovan eller på denna länk. Skapa ett konto och sätt in pengar. Glöm inte kampanjkoden ZSKM50.

  1. Skapa ett konto idag med kampanjkoden ZSKM50 och placera ett spel till det normala oddset på att Sverige vinner (max. 100kr av din insats räknas till kampanjen).
  2. Om dom vinner matchen betalar vi ut vinsten som vanligt till det normala oddset, och mellanskillnaden upp till det förhöjda oddset betalas ut som en bonus. Om dom inte vinner får du ändå tillbaka din insats som en bonus.
  3. Bonusen måste omsättas 1 gång. Spelen ska placeras på Odds och ha lägsta odds 1.5. Bonusen är giltig i 90 dagar.

 

Förhöjt odds: Tyskland vinner mot San Marino till superoddsen 4.00 riskfritt – Insatsen tillbaka vid förlust!

Khedira missnöjd med landslagsuppehållen

Det är inte alla som är helt nöjd med spelschemat när det kommer till landslagsuppehållen. En av de är Sami Khedira som på presskonferensen innan matchen klagade på att uppläggningen av matcherna på landslagsuppehållet borde förbätras, detta för att göra det bättre för spelarnas fysik.

– Jag gillar att spela med landslaget, men spelkalendern är väldigt tight, det när något vi bör diskutera och göra något åt. Det är inte mitt jobb att lägga upp men det påverkar spelarnas fysik och rent mentalt, säger spelaren som även, till skillnad från andra spelare, var ärlig inför matchen på fredag.

– Jag tänker inte ljuga, vi kommer gå ut för att göra så många mål som möjligt, att säga något annat skulle vara att ljuga, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply