Florentino Perez och Zinedine Zidane oense om Martin Ödegaard

Florentino Perez och Zinedine Zidane oense om Martin Ödegaard

Sägs vara stelt mellan de två parterna

Real Madrids president Florentino Perez och tränare Zinedine Zidane sägs vara oense, då presidenten enligt rapporter skall ha tvingat Zidane att ta med den unge norsken på Reals träningsläger i Kanada.

Allting är inte frid och fröjd i Real Madrid. Football-espana skriver att det skall vara stelt mellan klubbens president Florentino Perez och huvudtränare Zinedine Zidane. Detta då en konflikt skall ha uppstått mellan de två parterna när Perez enligt rapporter skall ha tvingat Zidane att ta med den unge norsken Martin Ödegaard på Real Madrids träningsläger i Kanada. Zidane skall inte ha velat ha med Ödegaard på lägret men presidenten sade att han skulle åka med och irritationen skall ha växt då Zidane såg detta som att presidenten lade sig i hans arbete.

Ödegaard kom till Real Madrid för 2.5 miljoner euro från Strömsgodset som 16åring i januari 2015, dock har allting inte riktigt gått som det var tänkt. Det har visat sig att flytten har blivit något av en kontrovers, då anländandet av Ödegaard inte skall ha fallit i god jord hos klubbens unga spelare. Före detta Madridtränaren Carlo Ancelotti har också kommenterat värvningen och beskriver det som en PR-kupp. Även nuvarande tränare Zidane skall inte vara tillfreds med den klausul i Ödegaards kontrakt som säger att norsken skall träna med a-laget fem gånger i veckan.

Real Madrid kommer att börja sin tour i Nordamerika den 27 juli med en match mot Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply