Fiorentina vände och vann mot Hellas Verona

Hellas Verona tog idag emot Fiorentina vilket skulle visa sig bli en målrik historia. Fiorentina vann till slut matchen med hela 5-3.

Det var dock hemmalaget som skulle ta ledningen. Jacopo Sola nickade in ledningsmålet efter 14 spelade minuter.

Men sedan var det inget snack om saken, det här var Fiorentinas match. I den 31:a minuten kvitterade Juan Cuadrado, innan bortalagets Alberto Aquilani satte tvåan strax innan paus.

När sedan Borja Valero gav gästerna en tvåmålsledning med sitt 3-1-mål i den 63:e minuten trodde många att det var klart.

Hellas kom dock tillbaka efter att Luca Toni placerat in en straff på bästa sätt efter 73 spelade minuter.

Knappa tio minuter senare pekade domare Sebastiano Peruzzo ännu en gång, dock år Fiorentinas fördel denna gång. Straffen tog Alessandro Matri hand om och satte spiken i kistan, 4-2.

Mycket mål var det ja, för under de allra sista minutrarna hann lagen med att göra varsitt mål till. Aquilani satte sitt andra, och lagets femte, till 5-2. Strax efter spikades slutresultatet när Hellas Veronas Juan Manuel Iturbe satte dit 5-3.

En minst sagt målrik historia med hela åtta mål.