Albin Ekdal kan missa mötet med Frankrike

bet365
Albin Ekdal kan missa mötet med Frankrike

Gick av träningen med ljumskproblem

Albin Ekdal kan missa morgondagens stormatch där Sverige ställer upp sig för att möta Frankrike i ett hett möte i VM-kvalet, där ett eller flera poäng kan komma att betyda mycket i slutändan mot favoriterna Frankrike.

Sverige har en ganska tuff grupp i VM-kvalet. De har redan lyckats spela oavgjort mot Holland samt besegra Luxemburg och Bulgarien. Kvar står Frankrike och Vitryssland, och på fredagskvällen kommer Sverige att ställa upp sig på Stade de France för att möta EM-finalisterna Frankrike. På förhand är det Frankrike som tippas att vinna, men förbundskapten Janne Andersson har fortfarande hopp om att Sverige kan komma att överraska.

– Jag tror alltid på mitt lag, att vi kan göra ett bra resultat och det tror jag att vi kan göra i morgon också, men sedan inser jag att det är en svår match mot ett väldigt bra lag. Men vi har hanterat matcherna bra hittills så varför skulle vi inte kunna göra det i morgon? Jag tror att vi kan göra ett bra resultat i morgon, sade Andersson till Fotbollskanalen.

Men ett stort orosmoln har dykt upp i form av Albin Ekdal, som var tvungen att kliva av dagens träning med ett problem i ljumsken och det ser osäkert ut huruvida han kommer att kunna spela i morgondagens match skriver Fotbollskanalen.

– Det var mer av säkerhetsåtgärd. Sedan om han får ont i morgon är svårt att veta. Han spelade 65 minuter i senaste matchen med klubblaget. Vi får ha med i planerna att han kan bryta, sade Andersson.

Sedan tidigare har redan Marcus Berg, Mikael Lustig och Martin Olsson varit tvungna att lämna återbud på grund av skador. Resten av Sveriges trupp kan du hitta här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365