bet365

Fernando Torres agent: ”Han kan bli världens bäst betalda”

Fernando Torres agent: "Han kan bli världens bäst betalde"

Fernando Torres framtid i Atlético Madrid osäker

Tidigare har den spanska huvudstadsklubben haft som plan att skriva kontrakt med spelaren efter säsongen, vilket inte längre är möjligt på grund av FIFAs transferförbud.

Sen Fernando Torres återvände till Atlético Madrid för drygt ett år sen har det varit delade tankar om anfallaren från Fuenlabrada. Till en början såg han ut att anpassa sig i sitt nygamla lag och stod även för flertalet mål, bland annat mot Real Madrid och Barcelona, men på senare tid har målskyttet inte varit lika vasst och Torres har nu inte gjort mål sen den 19 september då man slog Eibar på bortaplan i La Liga.

Efter att den spanska huvudstadsklubben blivit tilldelade ett transferförbud tvingades man ändra sina planer. När Torres lånades in till klubben i december 2014 var det tänkt att han skulle stanna i klubben under ett och ett halvt års tid och sedan få ett permanent kontrakt med sin moderklubb, men nu kan han tvingas tillbaka till AC Milan. Anledningen är att Atlético Madrid måste köpa loss spelaren under januarifönstret då man inte kan skriva in nya spelare till sommaren.

Nu är det upp till Diego Pablo Simeone om man ska köpa loss spelaren från kontraktet med Serie A-klubben eller om man väljer att inte satsa på anfallaren nästa säsong. Skulle anfallaren inte få förlängt kontrakt med Atlético finns det flera bra bud från olika klubbar, det berättar hans agent José Antonio Martín, mer känd som Petón i radioprogrammet Tiempo de Juego som går på den spanska kanalen Cadena COPE.

– Det finns ett bud som skulle göra honom bäst betald i världen, säger Petón.

Han säger även att det hela måste lösas mellan Simeone och Torres och inte med någon i klubbledningen

– Känslan är att det här är något som måste lösas. Inte av Gil Marin (klubbens ägare) eller Luis Caminero (sportchefen), utan av Simeone och Torres.

Anfallaren är väldigt omtyckt hos Atlético-fansen och många vill gärna att man förlänger kontraktet med klubben, vilket även hans agent påpekar.

– Fansen i Madrid vill inte höra att han inte får någon kontinuitet, fansen vill se att hans kontrakt förlängs. Det kan ingen förneka.

Även klubbens president Enrique Cerezo uttalade sig om det hela på torsdagskvällen och delade uppfattningen.

– Det är upp till tränarstaben att avgöra Torres framtid, sa 67-åringen efter att man presenterat en ny kampanj i VIP-salen på Estadio Vicente Calderón i Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply