FC Barcelona lägger bud på PSGs Maquinhos

FC Barcelona lägger bud på PSGs Maquinhos

PSG har tagit emot bud på Marquinhos

Enligt källor till den franska tidningen Le10Sport har Barça lag ett bud på PSGs brasilianske mittback Marquinhos för att värva försvararen i sommar.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat om att Barcelona och Chelsea är beredda att köpa loss Marquinhos samtidigt som Marquinhos själv öppnar för flytt till Barcelona. Den spanska storklubben sägs ha skickat värvningsansvarige Rober Fernández till Paris för att ta en närmare titt på spelaren och prata med den PSGs ägare.

Enligt franska Le10Sport ska den rödblåa klubben ha lagt ett bud på Marquinhos men det är fortfarande oklart hur mycket Barça är beredda att betala för spelaren som endast är 21 år. Försvararens agent säger att Marquinhos är positiv till att stanna i den franska huvudstaden men att han vill ha mer speltid.

– Marquinhos vill stanna i klubben, men om den sportsliga situationen inte ändrar sig kommer vi att ha ett möte med klubbledningen. Han är endast 21 år och tänker mycket på sin utveckling som fotbollsspelare, säger agenten.

Marquinhos har tidigare sagt att han är smickrad av ett bud från Manchester United.

– Jag är lugn och koncentrerad. Jag lämnar allt detta till min agent. Tidigare vägrade PSG att inleda förhandlingar. De har stängt dörren. Jag ser detta som något att ta in förtroende från. Det visar att PSG räknar med mig, men om jag ska vara ärlig, det glädjer mig att se att Manchester United är intresserade av mig. Det är en bekräftelse, säger brasilianaren till L’Equipe enligt Goal.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365