FC Barcelona förhandlar med Valencia om João Cancelo

FC Barcelona förhandlar med Valencia om João Calcelo

Barcelona nära värvning av João Cancelo

Enligt den Barcelonabaserade tidningen SPORT ligger Barcelona i förhandlingar om att värva João Cancelo som för närvarande håller till i Valencia.

Valencias portugis João Cancelo är på väg att bli nästa spelare som lämnar Mestalla för spel på Camp Nou, detta enligt rapporter som Diario SPORT kommer med under torsdagsmorgonen. Enligt tidningen, som är baserad i Barcelona, ligger de båda klubbarna redan i förhandlingar med varandra om den unge portugisen och det hela ska komma att bli klart under vintern då transferfönstret öppnar.

Förhandlingarna har precis inletts och i motsatt riktigt kan Aleix Vidal gå. Spelaren finns inte med i Luis Enriques planer och nu kan den före detta Sevilla-spelaren vara på väg till en ny klubbadress i La Liga. Valencia har precis fått in en ny tränare i form av Cesare Prandelli och enligt Valencias sportchef Jesús García Pitarch kommer man förstärka laget under vintern.

För tillfället befinner sig spelaren sig på landslagsuppdrag tillsammans med en annan Barcelonaspelare, André Gomes.

Vill även värva Yannick Carrasco

Atlético Madrid fortsätter sitt lagbygge och kan numer räknas in som en av de tre stora lagen i Spanien tillsammans med Real Madrid och Barcelona. Med hjälp av Diego Simeones hjärnhandskar och kunskap så har han skapat en riktigt lag som sliter något enormt, samtidigt som man besitter en skicklighet i världsklass.

En av spelarna som har tagit ett nytt kliv denna säsongen är Yannick Carrasco. Den tekniske belgaren har med sin snabbhet och med sin flärd gett en ny dimension till Atléticos anfallsspel. Men frågan är hur länge Carrasco blir kvar i huvudstaden. Barcelona sägs nämligen förbereda ett bud på 23-åringen vars utköpsklausul ligger på 40 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply