bet365

Fanni: ”Zlatan och jag slogs och förolämpade varandra”

bet365
Fanni Zlatan och jag slogs och förolämpade varandra

Rod Fanni avslöjar kampen mellan han och Zlatan Ibrahimovic

Under tiden Zlatan Ibrahimovic tillbringade i Paris Saint-Germain sade han ofta hur tuffa och hårda försvararna var. Nu avslöjar Marseilles back Rod Fanni hur mötena mellan han och Zlatan såg ut och vad som skedde.

Det var många på de brittiska öarna som tvivlade på Zlatan Ibrahimovic, trots hans succé i PSGnär han skrev på för Manchester United i somras. Svensken har alltid blivit kritiserad av de engelska tidningarna då han aldrig hade spelat i Premier League, men nu har synen på den svenske superstjärnan ändrats. Han har redan gjort fyra mål i Premier League och hyllats av flera personer, inklusive av klubbens egna ledning och av gamla spelare.

Zlatan har också avslöjat att de fysiskt tuffaste mittbackarna inte finns i Premier League, utan i Ligue 1. Han kanske gjorde löjligt många mål i PSG, men svensken fick också ta väldigt mycket stryk. Senast har Marseilles mittback Rod Fanni avslöjat hur han och Zlatan förolämpade och slogs mot varandra i deras möten.

”Jag kommer sakna honom”

Inför helgens Le Classique mellan PSG och Marseille på söndag klockan 20:45 har Fanni fått frågan om hur matchen kommer vara utan superstjärnan Zlatan.
–  Jag kommer sakna honom. Vem ska jag förolämpa nu? Cavani kanske? Men han snackar inte så mycket, säger Fanni i en intervju med La Provence och fortsätter:

– Han rök ihop med (Joey) Barton och mig då. Vi förolämpade, slogs och hade olika tjuvnyp med varandra, berättar Fanni efter den omtalade matchen 2013 när Zlatan hamnade i ett stor bråk med främst Joey Barton.

Det är fler spelare som tycker Zlatan är rätt tuff att möta och vi kan förstå att Zlatan har börjat sin tid i Premier League rätt bra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply