Faltsetas: ”Känner att jag utvecklats här”

bet365

Alexander Faltsetas har stått för en hel del fina insatser i år för sitt Gefle IF och ska även ha dragit åt sig en hel intresse från andra klubbar under säsongen. Innermittfältaren sitter dessutom på ett utgående kontrakt och kan således lämna klubben som bosman i vinter. Men då kan familjesituationen vara en avgörande pusselbit i valet om en ny klubb.  

”Sen handlar det inte bara om vad familjen vill utan om det sportsliga också och vad det är för utmaning. Varesig det blir Gefle eller inte så vill jag högre upp och till en bättre förening hela tiden. Det handlar om inte bara om att spela en bättre fotboll och man får se till helheten. Jag har gjort två bra säsong i Gefle och känner att jag utvecklats här.”, säger Faltsetas till matchdax.se.

Det har spekulerats om att du skulle vara på väg till BK Häcken och Mittbladet har skrivit om att Gefle nobbat ett bud på två miljoner kronor för dig tidigare i somras.

”Det stämmer inte utan då tror jag att jag hade fått reda på det i sådana fall. Annars är det enda jag kan säga att jag inte vill prata om enskilda klubbar.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply