Ezequiel Lavezzi allt närmare Serie A och Inter

Ezequiel Lavezzi allt närmare Serie A och Inter

Inter nära Ezequiel Lavezzi

Det har ryktats om det en längre tid men nu sägs Paris Saint-Germains argentinare Ezequiel Lavezzi vara detaljer från flytt till Inter.

Det är ingen hemlighet att Ezequiel Lavezzi vill lämna sin nuvarande klubb Paris Saint-Germain. Argentinaren har endast ett halvår klar på sitt kontrakt och är en av de spelare som kan lämna som bosman i sommar. 30-åringen har tidigare spelat i SSC Napoli men enligt spelarens agent Alessandro Moggi vill han tillbaka för att vinna en Serie A-titel.

– Det finns en möjlighet att han lämnar PSG för spel i Inter i januari. Han har sagt saknar den italienska ligan men det hela beror på vad PSG vill göra, säger Moggi som jobbar tillsammans med spelarens representanter.

Flera klubbar intresserade

Det är dock inte bara den svartblåda Milano-klubben som ska vara intresserade av att värva spelaren. Tidigare har det även ryktats om att bland annat JuventusAC MilanTottenham Hotspur och Atlético Madrid ska vara intresserade av Lavezzi som denna säsong endast fått starta 3 matcher i Ligue 1.

I och med spelarens tidigare sejour i Italien är det ingen direkt överraskning att Inter och Juventus vill signa Ezequiel Lavezzi. Argentinaren bildade tidigare ett av Serie As och kanske Europas vassade anfallstrio tillsammans med Javier Pastore och Edinson Cavani. Två spelare som han numera är lagkamrater med på Parc des Princes.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply