Extra: Svenska Spels succévinnare kan sponsra Allsvensk klubb

bet365

Nyligen vann en privatperson Svenska Spels största vinstbelopp någonsin – nämligen en summa på hela 237 miljoner kronor. Nu har nya uppgifter kommit på att mannen, som ska vara runt 50 år gammal, inte bara kommrt igtån Norrköping – utan att han även ska hålla på stadens stolthet, IFK Norrköping. Detta kan öppna för en sponsring från mannens sida, men vare sig han vill eller inte så skulle klubbens ordförande, Peter Hunt, inte förkasta något sådant erbjudande.

”Det är väl angenämt om det är någon som vill använda sina vinstpengar till att stötta en idrottsförening i allmänhet och IFK i synnerhet. Men än så länge är detta hypotetiskt.”, säger Norrköpings ordförande Peter Hunt till fotbolldirekt.se.

”Vad vi skulle göra om vi fick in ett större tillskott? Det finns alltid hål att stoppa i för en svensk förening, så det är klart att det skulle vara välkommet. Ni får väl höra av er igen framemot sommaren, när ni frågar vilka spelare vi ska värva, vem vet vilka namn vi kan komma upp med (skratt).”

”Nej då, men det här är inget vi räknar hem, jag vet inte vem vinnaren är heller. Det är bara roligt om han håller på IFK, kul att en supporter vinner sådana pengar.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply