Everton intresserade av United-duo

bet365
Everton intresserade av United-duo

Två United-mittfältare på Evertons radar

Med en snart överfull trupp och fler storstjärnor på väg in har Manchester United nu sett behovet i att sälja spelare. Och intressenter finns det, inte längre bort än inom Premier League. Everton nämns som en klubb som jagar det United har att erbjuda.

Manchester United har värvat tungt de senaste säsongerna för att ta sig tillbaka till ligatoppen i Premier League. Inklusive en rekordvärvning som innefattade att man, inför säsongen, köpte tillbaka Paul Pogba från Juventus. Vissa förstärkningar har lyckats bättre än andra.

Två av de som inte riktig lyckats i klubben är Memphis Depay och Morgan Schneiderlin.

Depay värvades från holländska PSV Eindhoven inför säsongen 2015 och har precis som förre Southampton-spelaren Schneiderlin fått sparsamt med speltid under sin tid i klubben.

Nu skriver MUTV att Jose Mourinho ska ha gett spelarna tillåtelse att lämna klubben om rätt bud kommer in.

En klubb som tidigare nämnts som intressent i frågan är ligakonkurrenten Everton. Liverpool-klubben ska ha visat intresse för Depay i synnerhet då lagets ytter Yannick Bolasie blir borta resten av säsongen på grund av skada. Bolasie har under säsongen gett Everton en ny dimension i spelet längs långlinjen och hans skada kommer göra sig påmind. Depay pekas ut som den skadade engelsmannens ersättare och det återstår att se om en affär blir av i januari.

Everton ska, enligt The Guardian planera ett bud på Morgan Schneiderlin. Prislappen ska inte vara allt för hög, med tanke på fransmannens insatser i Manchester United, men klubben(United) hoppas ändå få igen en bra slant för Schneiderlin som man betalade tjugofyra miljoner för 2015.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply