Europa League 19/09/2013

Att spela på Europa League är svårt. Turneringens relativt låga status gör att en del storlag inte satsar allt, utan ofta vilar några nyckelspelare, framförallt vid bortamatcher. Fördelen för oss som spelare är dock att allt detta också gör det svårt för spelbolagen att sätta korrekta odds. Har man kunskap kan man hitta matcher där spelbolagen ligger väldigt snett. Räkna därför med stora oddsändringar under dagen.

Salzburg – Elfsborg:  Mycket svår bortamatch för Boråslaget. Salzburg har dominerat inledningen av österrikiska ligan och är obesegrade efter åtta omgångar. Svenska lag brukar tyvärr inte räcka till riktigt i Europa. Vi spelar Salzburg med handicap -1.5 till 2.15.

Valencia – Swansea: Hemmalaget är storfavoriter i den här matchen, lite väl stora skulle jag säga. Spanjorerna har förlorat sina tre senaste matcher i La Liga, visserligen mot bra lag. Swansea spelade 2-2 mot Liverpool i måndags och formen ser stigande ut. Laudrups lag har dock en del skadeproblem och Paolo Hernandez kommer inte att kunna spela. Vi spelar på att Swansea får med sig en pinne hem, 2.07 på Swansea +0.5 hos Bet365.

Tottenham – Tromsö: Londonlaget bör vinna lätt men 1.15 lockar inte till spel. Tromsö har haft en bedrövlig säsong i norska Tippeligan men vann senast hemma mot Rosenborg.

Estoril – Sevilla: Estoril har startat portugisiska ligan starkt och ligger fyra för tillfället. Sevilla däremot ligger näst sist i La Liga och det har varit turbulent i klubben med många personaländringar. Vi spelar Estoril +0.5 till oddset 1.95 på Bet365.

Betis – Lyon: Vi spelar på en hemmaseger här till 1.85, Betis har sett solida ut i ligan och vann senast mot Valencia. Lyon är å andra sidan helt under isen och deras fokus kommer inte att ligga på Europa i år, utan att börja prestera i Ligue 1.

Bet365 erbjuder över 50 olika spelobjekt på varenda Europa League-match, samt givetvis live-betting. 50 euro bonus för nya kunder just nu.

Gårdagens Champions League-spel gick ganska bra, Milan och Barca vann med handicap, och spelen på Atletico och Napoli satt också. Chelsea-förlusten och Arsenal-segern missade vi dock.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply