Englands bästa fotbollsspelare

Englands bästa spelare

Englands bästa fotbollsspelare? Vem är den bästa Engelska fotbollsspelaren? Nu är det inte fråga om Englands bästa fotbollsspelare genom tiderna, utan endast Englands bästa spelare inför fotbolls-EM 2016. För att sammanställa denna lista så har vi utgått ifrån spelare i den Engelska EM-truppen 2016. Det får nästan antas att Englands bästa fotbollsspelare är uttagen till Englands EM-trupp 2016

Senast England vann guld i ett mästerskap var när landet vann VM 1966. Sedan dess har det varit en enda lång torka för det stolta fotbollslandet som törstar efter en framgång för sitt landslag. Englands EM-trupp 2016 kryllar av talangfulla spelare. Bland annat Tottenhams mittfältstalang Dele Alli och Premier Leagues bästa målskyttar den här säsongen Harry Kane och Jamie Vardy. Men även Premier Leagues bästa målvakt Joe Hart, som bland annat stod för fina insatser för Manchester City i Champions League.

I gruppspelet kommer England att möta Ryssland, Wales och Slovakien i kampen om att ta sig vidare till slutspel.

Bästa spelarna på varje position i England

För att reda ut vilka spelare i England som är vassast i varje lagdel har vi på Silly Season Sverige plockat ut Englands bästa fotbollsspelare och rankat vilka som är bäst. Vem är exempelvis Englands bästa back, Englands bästa mittfältare eller Englands bästa anfallare?

Så ska England gå långt

Så hur går det då för England i EM? Silly Season Sverige har tidigare publicerat artiklar om slutspelsträdet för EM 2016 och spelschemat för EM 2016. Ta er en titt där för att se om ni tror att landet kan gå hela vägen.

Englands bästa fotbollsspelare

Läs gärna några av våra andra artiklar om EM 2016. Du kanske inte bara är intresserad av vem som är Englands bästa fotbollsspelare, utan vilka som är de bästa backarna Em 2016de 10 bästa debutanterna EM 2016 eller vilka som har de de 10 snyggaste matchtröjorna EM 2016.

Engelska EM-truppen i fotboll 2016

Ranking: Tia på FIFA-rankingen
Förbundskapten: Roy Hodgson

Här är alla spelare som ingår i Englands EM-trupp. Truppen består av 26 spelare men ska bantas ner till 23 när den slutgiltiga truppen ska tas ut. För att att underlätta vår ranking får vi förutse att förbundskapten Roy Hodgson har tagit ut Englands bästa fotbollsspelare.

Englands bästa målvakt

Här är de målvakter som tagits ut i den Engelska EM-truppen 2016: Joe Hart, Fraser Forster, Tom Heaton

Bäst: Joe Hart

Motivering: Trots att både Fraser Forster och Tom Heaton stått för fina säsonger i sina respektive klubblag är Joe Hart fortfarande Englands bästa målvakt. Manchester Citys långe burväktare har varit Roy Hodgsons förstaval på målvaktsposten sedan han tog över som förbundskapten och har en väldigt hög högstanivå. Joe Hart var kanske ensam den starkast bidragande orsaken till Manchester City tog sig till semifinal i Champions League tidigare i våras. Hart är även en av de bästa målskyttarna i FIFA 16.

Här hittar du de bästa målvakterna i EM 2016.

Englands bästa back

Här är de backar som tagits ut i den Engelska EM-truppen 2016: Nathaniel Clyne, Kyle Walker, Gary Cahill, Chris Smalling, John Stones, Ryan Bertrand, Danny Rose.

Bäst: Chris Smalling

Motivering: Chris Smalling var en starkt bidragande orsak till att Manchester United släppte in så lite mål i ligan och i höstas var han så bra att många ansåg att han då var en av Premier Leagues bästa backar. Trots en lite svagare vår blir Smalling livsviktig för England om landet vill gå långt i sommarens turnering. Extremt nickstark spelare.

Här hittar du de bästa backarna i EM 2016.

Englands bästa mittfältare

Här är de mittfältare som tagits ut i den Engelska EM-truppen 2016Dele Alli, Ross Barkley, Fabian Delph, Eric Dier, Danny Drinkwater, Jordan Henderson, Adam Lallana, James Milner, Raheem Sterling, Andros Townsend, Jack Wilshere.

Bäst: Dele Alli

Motivering: Precis som i backlinjen är det väldigt om jämnt om vem som är Englands bästa mittfältare. Men Dele Alli är med sin unga ålder Englands framtid och har kvaliteter både offensivt och defensivt. Det kommer att bli en hård fajt om startplatserna på Englands mittfält, men känslan är att en av platserna är vigd åt Tottenhams guldklimp.

Här hittar du de bästa mittfältarna i EM 2016.

Englands bästa anfallare

Här är anfallarna som tagits ut i den Engelska EM-truppen 2016Harry Kane, Marcus Rashford, Wayne Rooney, Daniel Sturridge, Jamie Vardy.

Bäst: Harry Kane

Motivering: I Englands anfall kommer Marcus Rashford, Wayne Rooney, Daniel Sturridge och Jamie Vardy få slåss om vem som tar platsen bredvid givne Harry Kane på topp. Tottenham-spelaren är inte bara viktig som målskytt, utan även som  symbol för det nya unga England. Vann Premier Leagues skytteliga med sina 25 gjorda mål. Kane är även en av de bästa målskyttarna i FIFA 16.

Här hittar du de bästa bästa anfallarna i EM 2016.

Läs mer om Sommarens EM-slutspel

Här du läsa mer om de bästa spelarna i EM 2016: de bästa målvakterna, backarna, mittfältarna och anfallarna. Se även vår EM guide 2016 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2016, såsom spelschema för EM 2016, TV-tider fotbolls-EM 2016 och  vilka kanaler som sänder matcherna i EM 2016, Sveriges EM-trupp 2016, odds Sverige vinner EM 2016, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-EM 2016 arenor som kommer att användas i Frankrike m.m

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply