Uppgifter: Neymar överlägger bud från Manchester United

Uppgifter: Neymar överlägger bud från Manchester United

Kan fortfarande komma att flytta till England

Manchester United har lagt ett bud på Barcelonas anfallare Neymar och enligt rapporter från Brasilien så övervägen spelaren fortfarande en flytt till England och har ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt med Barcelona.

FC Barcelonas anfallare Neymar är en tredjedel av den succéfulla anfallstrion i Barcelona som består av honom själv, Luis Suarez och Lionel Messi. Det har varit en bra säsong för det spanska kustlaget som efter en jämn kamp tillslut tog hem årets La Liga titel, men blev utskickade ur Champions League mot Atletico Madrid. Det har blivit 30 mål och hela 27 assists för den brasilianske anfallaren under året och det har trots ihärdiga rykten om en flytt till bland annat Premier Leaguelaget Manchester United  sett ut som att han kommer att förlänga sitt kontrakt med Barcelona till sommaren.

I vintras bekräftade Neymar pappa för radiostationen COPE att det fanns ett bud på 145 miljoner pund förra året från Manchester United, men försäkrade alla att hans son var nöjd i Barcelona och att han fortfarande hade två år kvar på sitt kontrakt med ligamästarna. Sedan dess har klubben och spelaren suttit i förhandlingsdiskussioner om ett nytt femårskontrakt med den katalanska klubben. Rapporter säger att kontraktet som erbjuds kommer att inkludera en enorm löneförhöjning och höja hans utköpsklausul till 170 miljoner pund.

Men nu rapporterar den brasilianska publikationen Globo Esporte via Express att Neymar fortfarande har andra erbjudanden på bordet och det kan hända att han inte skriver på det nya kontraktet med Barcelona. Rapporter säger att han skall träffa Barcelonas ledning nästa vecka för vidare diskussioner efter Barcas Copa del Rey finalmöte med Sevilla.

Det sägs att han fortfarande gärna vill stanna på Camp Nou men om hans krav inte blir uppfyllda kan han vända sig till någon av de andra klubbarna som kan erbjuda det han vill ha. Manchester United men även Paris Saint-Germain och rivalerna Real Madrid skall vara de klubbarna som har närmat sig anfallaren och han skall ha ”analyserat” erbjudandena. Manchester United spelar FA-cupfinal på Wembley mot Crystal Palace på lördagseftermiddagen. Information om vart du kan se matchen och när den börjar kan du finna här.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365