Uppgifter: Nani nära comeback i Manchester United

Uppgifter: Nani nära comeback i Manchester United

Mittfältaren vill tillbaka

Bara ett år efter att Nani har lämnat Manchester United är det nu på tal om en återkomst för portugisens del, då han inte sägs vilja vara kvar i nuvarande klubben Fenerbahce och nye tränaren Jose Mourinho är intresserad av portugisens tjänster.

Det var bara förra året som Nani gjorde övergången från Manchester United till den turkiska klubben Fenerbahce. Detta efter åtta år i den engelska storklubben. Sista året blev han dock utlånad tillbaka till Sporting CP, som är klubben där han slog igenom i tjugoårsåldern. I Manchester United blev det 147 matcher och 25 mål för klubben, innan han valde att flytta till Turkiet. Med Fenerbahce har han ett treårskontrakt för en summa av 4,25 miljoner pund. Sin debut för klubben gjorde han tillsammans med före detta Manchester Unitedlagkamraten Robin van Persie i en mållös match mot Shakthar Donetsk i den tredje kvalifikationsrundan av Champions League.

Nu verkar det som att landsmannen och Manchester Unitedtränaren Jose Mourinho är intresserad av att värva tillbaka mittfältaren till United och Premier League. Enligt turkiska DHA så skall Nani ha uttryckt en önskan om att lämna sin nuvarande klubb Fenerbahce och det ryktas om att 29åringen redan accepterat ett avtal med United. Samtidigt rapporterar den turkiska tidningen om att Manchester United ännu inte har betalat Nanis utköpsklausul på 8 miljoner euro, pengar som Mourinho måste betala för att få tillbaka mittfältaren till Premier League.

Nani upplevde karriärens mest framgångsrika år i Manchester United, då han fick vinna Premier League fyra gånger, ligacupen en gång, Champions League en gång och Community Shield en gång. Mourinho kanske hoppas på en upprepning av dessa framgångsrika år med denna värvning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply