Uppgifter: Marc Andre Ter-Stegen lämnar Barcelona för Manchester City

Uppgifter: Marc Andre Ter-Stegen lämnar Barcelona för Manchester City

Målvakten kan bli förstemålvakt i England

Barcelonas målvakt Marc Andre Ter-Stegen, som för närvarande är målvakt tillsammans med Claudio Bravo och delar på matcherna, kan komma att gå till Manchester City då Pep Guardiola söker efter en ersättare till Joe Hart.

Barcelona använde under förra säsongen två gånger, med Claudio Bravo i mål under La Ligamatcherna och Borussia Mönchengladbachs målvakt Marc Andre Ter-Stegen som stod under Champions League– och Copa del Reymatcherna. Det var en deal som fungerade helt okej, men den unge och lovande Ter-Stegen vill åt ännu mer speltid och siktar på att bli ordinarie målvakt, vilket har gjort att han har öppnat för en flytt bort från de spanska ligamästarna.

Nyinkomne Pep Guardiola har en del att överlägga hur han vill göra i Manchester City. Förstemålvakten Joe Hart gjorde en svag insats för England under EM och TMW rapporterar om att Guardiola ska vara intresserad av att hitta en annan målvakt att sätta mellan stolparna i Manchesterlaget, om så bara för att ge Hart konkurrens i mål, och det ryktas om att Guardiola finner Ter-Stegen den rätte målvakten att göra det. Guardiola sägs inte vara övertygad av den engelske målvakten och har frågat om att få värva Ter-Stegen för att friska upp truppen.

Den tyske målvakten har en officiell utköpsklausul på 70 miljoner pund men City skulle kunna tänka sig att erbjuda 15-20 miljoner pund för att försäkra sig om hans tjänster för de nästkommande säsongerna.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply