Uppgifter: Manchester United höjer budet på Paul Pogba

Uppgifter: Manchester United höjer budet på Paul Pogba

Går all in för mittfältaren

Manchester United närmar sig Juventus mittfältare Paul Pogba med stormsteg, men ännu har affären inte gått igenom och nu höjer United budet än mer för att få affären att gå i lås.

Manchester United är en av flera toppklubbar som under en längre tid varit intresserade av Juventus talangfulle mittfältare Paul Pogba. Klubbar som Real Madrid och Paris Saint-Germain fanns också med i bilden men har så långsamt glidit ur ramen och för tillfället ser det troligast ut att den unge fransmannen sällar sig till Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan och Jose Mourinho med flera i United. United har redan sagts vara beredda att betala de 100 miljoner euro som Juventus kräver i affären, men enligt engelska och tyska rapporter, bland annat tyska SPORT1, skall Manchesterklubben nu gå ännu hårdare in och erbjuda hela 110 miljoner euro, 92 miljoner pund, för mittfältaren.

Juventus tar vara på det faktum att United verkligen vill landa den franske mittfältaren och faktum är att det till och med kan tillkomma 10 miljoner euro, vilket innebär att den fulla betalningen för 23åringen kommer att landa på 120 miljoner euro. Kontraktet sägs vara på fem år i norra England och Pogbas lön kommer landa på ungefär 13 miljoner euro per år. Därtill tillkommer sedan också premier och bonusar.

Juventus har sett till att göra klart, att deras egna eventuella värvning av Gonzalo Higuain, den argentinske anfallaren som de har lagt ett 95 miljoner euro bud på, inte hänger på huruvida de säljer Pogba till United eller inte, utan de båda affärerna är helt separata från varandra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply