Uppgifter: Gareth Southgate tar över Englands landslag?

Uppgifter: Gareth Southgate tar över Englands landslag?
bet365

Efter Big Samskandalen

Under gårdagskvällen fick Big Sam sparken som Englands förbundskapten efter att ha varit inblandad i en stor skandal gällande det engelska fotbollsförbundet och Gareth Southgate kommer att ta över tillfälligt under oktobers landslagsuppehåll.

Englands fotbollsförbund har en stor skandal på sina händer. Den nytillsatte förbundskaptenen Sam Allardyce hann enbart vara tränare för det engelska landslaget i 67 dagar innan en situation uppdagades som tvingade FA att agera. Vi på Silly Season Sverige har redan rapporterat om händelsen, som rör det faktum att Big Sam var inblandad i en skandal rörande det engelska fotbollsförbundet, där han, för reportrar som jobbade under täckmantel, avslöjade att det fanns sätt att kringgå FA:s regler gällande transfers av spelare, samt utnyttjat sin position för att få tillgång till 400 000 pund.

Nu diskuterar det engelska fotbollslandslaget och hela det engelska folket om vem det är som kommer att ta över efter den skandalomsusade tränaren. Gareth Southgate, Englands U21-tränare, kommer att kliva in som en interimtränare och ta över de kommande fyra matcherna, som enbart ligger en och en halv vecka bort i tiden, där England först kommer att möta Malta och Slovenien i två VM-kvalifikationsmöten.

Andra heta kandidater är Steve Bruce, Crystal Palaces tränare Alan Pardew och Bournemouths succétränare Eddie Howe som alla skulle vara kapabla att ta över landslaget rapporterar The Sun. Det finns även en möjlighet att Southgate, om han gör det bra i de kommande matcherna, kan få en fast roll i laget, men det är baserat på prestationer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply