Uppgifter: Diego Costa lämnar in transferansökan

Uppgifter: Diego Costa lämnar in transferansökan
bet365

Vill inte stanna kvar i Londonklubben

Diego Costas framtid har sett mycket osäker ut men efter de senaste rapporterna från Spanien så skall anfallaren nu vilja lämna in en transferansökan till Chelsea för att kunna återvända till Atletico Madrid.

Rykten har under en längre tid cirkulerat om att Diego Costa inte trivs i England och Chelsea, med en återkomst till Atletico Madrid som ett troligt alternativ. Detta är dock någonting som har talats om länge men ingenting har nu. Nu säger dock medier i Spanien att affären kan vara på väg att rulla igång, då brasilianaren inte har någon lust att vänta längre.

– Diego Costa är desperat och börjar tappa tålamodet. Han vill lämna för Atlético de Madrid. Brasilianaren vill inte fortsätta i den engelska klubben en minut till! Han vill återvända till det som han anser är hans hem. Han vill återvända till Vicente Calderón, säger den spanska TV-kanalen Cuatro i sitt dagliga sportprogram Cuatro Deportes via SvenskaFans.

Samma källa rapporterar vidare att det skall finnas två alternativ för Costa. Det ena är att han helt enkelt vägrar att spela mer för Londonklubben eller så får han gå igenom med en formell transferansökan. Cuatro rapporterar om att Costa skall ha dragit denna process men han hade redan innan meddelat klubb såväl som tränare Antonio Conte att han ville lämna Chelsea, då för Atletico. Det sägs att återkomsten för brasilianarens del kan befinna sig ”ett antal veckor” bort. Den spanska tidningen AS skriver att Atletico ska vara beredda att hosta upp 60 miljoner euro för att få se anfallaren tillbaka på hemmaplan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply