Ryan Giggs kan lämna Manchester United för Wigan

På väg mot sitt första huvudtränaruppdrag

Manchester United-legendaren ryktas vara på väg bort från klubben för att ta över huvudansvaret för Wigan i Championship. 

Med sina smått otroliga 672 matcher och 114 mål är Ryan Giggs för evigt inskriven i Manchester United-fansens hjärtan som en av klubbens främsta spelare någonsin. Sedan 2014 har Giggs haft uppdraget som assisterande tränaren i klubben, men nu kan han att komma lämna laget.

Första tränaruppdraget

Det före detta Premier League-laget Wigan har fått en mardrömsstart i sitt försök till en återkomst i Storbritanniens högsta division då man efter fjorton omgångar placerar sig näst sist i Championship-tabellen.

Nu riskerar Wigans tränare, Gary Caldwell, att få sparken och enligt the Daily Express är Ryan Giggs tänkt att ta över honom. Det skulle i så fall bli den gamle anfallarens första uppdrag som huvudtränare för en klubb.

Varken Manchester United, Wigan eller Ryan Giggs själv har dock kommenterat uppgifterna om att lämna klubben, men i brittisk media beskrivs en eventuell flytt som en mardröm för United.

Ryan Giggs är egentligen den sista symbolen som representerar storhetstiden då Sir Alex Ferguson var i klubben. Utan honom riskerar Manchester United att tappa sin identitet.

Klubben har redan det tufft då man inte vunnit i Premier League på flera omgångar. Ikväll väntar en ångestladdad match i derbyt mot Manchester City i ligacupen.

bet365

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply