West Ham vill värva Francesc Fabregas

West Ham vill värva Francesc Fabregas

Kan byta Londonklubb

Francesc Fabregas kan flytta från en Londonklubb till en annan. Spelaren jagas av West Ham, enligt Independent.

Francesc Fabregas har inte prioriterats särskilt högt av Chelseas nya tränare Antonio Conte under inledningen av säsongen. Spelaren har fått skralt med speltid, vilket har satt igång rykten om att spanjoren är nära en flytt från Chelsea. 29-åringen har bland annat kopplats ihop med klubbar som Real Madrid och Juventus. Nu talas det istället om att mittfältaren kan stanna i Premier LeagueWest Ham vill värva Fabregas, uppger Independent.

West Ham sägs se Fabregas som en lösning till de problemen som föreningen har just nu. Laget har inlett överraskande dåligt i Premier League och har bara tre poäng efter sex matcher. Nu påstås det att tränaren Slaven Bilic vill plocka in Chelseas spanjor, så att mittfältaren kan vara med och lösa krisen i West Ham.

Om Fabregas väljer att flytta till West Ham blir det den tredje Londonklubben han har spelat för. Förutom Chelsea har 29-åringen tidigare även representerat Arsenal, där han fick sitt stora genombrott.

Vill även värva Kevin Constant

Fabregas är inte den enda spelaren som West Ham kopplas ihop med för tillfället. Det uppges även att klubbens ledning är sugen på att locka till sig Kevin Constant. Spelaren är för tillfället klubblös, efter att senast ha tillhört Bologna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply