West Ham jagar Mario Gomez

West Ham jagar Mario Gomez

Jagar Fiorentinas anfallare

West Ham vill värva Fiorentinas anfallare Mario Gomez efter att Besiktas inte kommit överens med spelaren, uppger Football Italia.

West Ham hade en stark säsong i Premier League under fjolåret och slutade sjua i ligan. I höst kommer man att spela i Europa League, vilket gör att klubbledningen vill förstärka den nuvarande spelartruppen på flera positioner. Bland annat har det pratats om att West Ham är intresserade av Juventus Simone Zaza, en spelare som söker efter mer speltid. Dessutom har det ryktats om att West Ham jagar Callum Wilson. Nu verkar det som att Londonklubben vill värva ännu en anfallare.

West Ham vill locka till sig Mario Gomez från Fiorentina, enligt Football Italia. Anfallaren var utlånad till Besiktas under den senaste säsongen och den turkiska klubben hade en option att köpa tysken på permanent basis. Nu verkar det som att man misslyckas med en eventuell värvning. Därför ska West Ham nu se sin chans att locka till sig spelaren som är med i Tysklands trupp i EM 2016.

Gomez kom till Fiorentina under sommaren 2013, då han lämnade Bayern München i hemlandet. Tre säsonger senare verkar det som att anfallaren är på väg mot en ny klubbadress. Han har tidigare även spelat för Stuttgart.

Förutom att jaga efter nyförvärv verkar det även som att West Ham kan sälja flera spelare den här sommaren. Det har bland annat hävdats att Real Madrid förbereder ett bud på Dimitri Payet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply