West Ham intresserade av Daniel Sturridge

West Ham intresserade av Daniel Sturridge

Vill värva Liverpools anfallare

West Ham fortsätter att kolla upp eventuella nyförvärv till januari. Nu är klubben på jakt efter Liverpools Daniel Sturridge, uppger Daily Mirror.

West Ham har inlett Premier League överraskande dåligt. London-klubben har endast fått ihop tre poäng på de första sex matcherna och ligger på plats 18 i tabellen. Det är långt från den sjundeplats som föreningen nådde under förra säsongen. För att se till att laget förbättrar sitt spel vill West Hams klubbledning plocka in ett antal spelare under vinterns transferfönster. För två dagar sedan talades det om att West Ham vill värva Francesc Fabregas. Nu ryktas det om att man jagar en till spelare.

Den här gången handlar det om Liverpools anfallare Daniel SturridgeSlaven BilicWest Hams tränare, påstås vara benägen att locka engelsmannen till London för att förbättra klubbens anfallsuppsättning.

West Ham behöver dock konkurrera med två andra klubbar i jakten på 27-åringen. Även Stoke och Sunderland sägs vara intresserade av spelaren.

Dessutom är det långt ifrån säkert att Liverpool ens vill släppa Sturridge, framför allt inte till en rival i Premier League.

Anlände 2013

Sturridge har spelat för Liverpool sedan januari 2013. Han lämnade då Chelsea. Sedan tidigare har engelsmannen även representerat Manchester City och Bolton.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply