West Ham fortsätter att jaga Jermain Defoe

West Ham fortsätter att jaga Jermain Defoe

Jermain Defoe kan återvända till West Ham

West Ham fortsätter att leta efter en ny anfallare. Nu vill Londonklubben värva Jermain Defoe, rapporterar Daily Mirror.

Mellan 1999 och 2004 representerade Jermain Defoe West Ham. Nu kan spelaren vara på väg mot en återkomst i föreningen. Londonklubben vill plocka in anfallaren från Sunderland, uppger Daily Mirror.

Det talas om att West Ham förbereder att bud på Defoe. Klubben sägs vara mycket benägen om att locka tillbaka 34-åringen till den plats där han började sin Premier League-karriär.

Beröm från Bilic

Slaven BilicWest Hams tränare, är väldigt positivt inställd till Defoes kvalitéer.

– Han (Defoe) har den viktigaste egenskapen i spelet: att kunna göra mål. Han gör mål på de flesta av sina chanser, säger Bilic enligt Daily Mirror.

Sunderland vill behålla Defoe

Det är dock tveksamt om Sunderland vill släppa Defoe i nuläget. Engelsmannen har gjort elva mål för laget i Premier League den här säsongen, och tidigare har David Moyes, klubbens tränare, beskrivit anfallaren som ovärderlig.

Fler nyförvärv?

Defoe är inte den enda anfallaren som har ryktats flytta till West Ham under den senaste tiden. Bland annat har det rapporterats att klubben vill ha Daniel Sturridge och att man även jagar Mario Mandzukic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365