West Ham budar på Carlos Bacca

West Ham budar på Carlos Bacca

Fortsätter att jaga colombianen

West Ham fortsätter att jaga Carlos Bacca. Nu har Londonklubben lagt ett bud på Milans spelare, uppger Daily Mirror.

West Ham är på jakt efter en ny anfallare inför den kommande säsongen. Bland annat har det ryktats om att klubben vill köpa Gonzalo Higuain för 663 miljoner. Dessutom har Mario GomezChristian Benteke och Mario Mandzukic kopplats ihop med förra säsongens sjua i Premier League. Dock så sägs det att engelsmännen helst vill värva Carlos Bacca från Milan. Nu uppger Daily Mirror att man lagt ett bud på anfallaren. Budet ska ligga på cirka 27 miljoner euro, och skulle affären gå igenom blir det West Hams dyraste värvning genom tiderna.

Det påstås att Londonklubben försöker locka colombianen att skriva på genom att erbjuda honom en lön på 70 000 pund i veckan. Det skulle göra honom till lagets tredje bäst betalda spelare, efter Dimitri Payet och Andy Carroll.

Inte ensamma i sitt intresse

West Ham är dock inte den enda föreningen som rycker i Bacca, som uppges vilja lämna San Siro under sommaren. Det har talats om att Napoli kan plocka in colombianen om Higuain väljer att lämna. Även Real Madrid och Bayern München sägs hålla ett öga på anfallaren.

Bacca kom till Italien i juli 2015, då han lämnade Sevilla. Efter endast ett år i Milan kan han nu vara på väg att byta klubb igen.   

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply