West Ham är intresserade av Simone Zaza

West Ham är intresserade av Simone Zaza

West Ham vill värva Juventus anfallare

Enligt The Guardian är West Ham intresserade av att värva Simone Zaza från Juventus. 

Simone Zazas framtid i Juventus är fortsatt osäker. Igår ryktades det om att Wolfsburg har lagt ett bud på Juventus Simone Zaza. Nu ger sig en till klubb in i jakten på spelaren, den här gången från Premier League.

Enligt The Guardian vill West Ham värva Zaza från Juventus och försöker nu locka till sig spelaren. Det sägs att representanter för West Ham kommer att ha möten med Juventus under de kommande dagarna i hopp om att knyta till sig anfallaren. Zazas prislapp sägs ligga på cirka miljoner pund, ett pris som West Ham är beredda att betala.

Dock så är det hård konkurrens om spelaren. Premier League-konkurrenterna Leicester och Swansea ska också vara benägna om att locka till sig den italienska landslagsmannen.

Försöket att värva Zaza är ännu en del i Slaven Bilics process att förstärka West Hams trupp under sommaren. Sedan tidigare är det klart att Sofiane Feghouli spelar för West Ham till nästa säsong och att Håvard Nordtveit går till West Ham. Nu ser det ut som att Zaza kan vara nästa del i lagbygget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply