Uppgifter: West Ham är nära värvning av Simone Zaza

Uppgifter: West Ham är nära värvning av Simone Zaza

Sägs ha fått bud accepterat

Mycket verkar nu tala för att Simone Zaza flyttar från Juventus till West Ham. Den engelska klubben ska ha fått sitt bud på spelaren accepterat, uppger Football Italia.

Simone Zaza har under sommaren ryktats vara på väg att lämna Serie A-mästaren Juventus. Redan i juni ryktades det om att West Ham var intresserade av spelaren. Nu verkar det som att övergången kommer att bli av. Enligt Football Italia har Juventus accepterat ett bud på 28 miljoner euro på anfallaren från Londonklubben. Går övergången igenom blir den därmed West Hams dyraste genom tiderna.

Samtidigt talas det om att Zazas agent förhandlar med Premier League-klubben om italienarens personliga kontrakt. Källor inom West Ham påstår att parterna ligger nära varandra i förhandlingen. Zaza uppges flyga till London under fredagen för att skriva på avtalet, om inget oväntat inträffar.

Väljer anfallaren att lämna Juventus kommer han för första gången att tillhöra en klubb utanför Italien. Sedan tidigare har han representerat klubbar som AtalantaSampdoria och Sassuolo. Zaza kom till Juventus under sommaren 2015. Sejouren i Turin ser just nu ut att endast bli ettårig.

Många värvningar

Om Zaza väljer att ansluta till West Ham blir han en i raden av spelare som valt att komma till klubben detta år. Sedan tidigare har man värvat till exempel Sofiane FeghouliAndré Ayew och Håvard Nordtveit.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365