Marseille fortsätter jakten på Dimitri Payet

Ligue 1-klubben vägrar ge upp stjärnan

Marsieille fortsätter att jaga West Ham-stjärnan Dimitri Payet. Enligt rykten från Sky Sports, som påstår sig ha bra källor, ska klubbarna föra samtal imorgon angående Payets framtid.

Cirkusen kring Dimitri Payets framtid fortsätter. West Ham-stjärnan skrev på ett nytt kontrakt, vilket gav honom en rejäl löneökning. Det nya kontraktet, i samband med att stjärnan nu vägrar att spela, gör att fansen i West Ham är minst sagt upprörda. Enligt engelsk media har till och med Payet fejkat en skada, allt för att slippa spela matcher med West Ham, som just nu är nära nedflyttning till Championschip.

Enda klubben som visat intresse

Enligt den franska sajten France24 har en klubb visat intresse, för Dimitri Payet, och det är Ligue 1-laget Marseille. Även om det ryktades om att storklubbar som Chelsea, Manchester City och Manchester United ville lägga beslag på honom efter fransmannens fantastisk Europamästerskap på hemmaplan.

Det är dock bara Marseille som uppges vilja värva spelaren just nu, men deras intresse är dock intensivt. Imorgon kommer klubbarna, enligt engelska Sky Sports, att träffas för att prata om Payets framtid. Det som klubbarna framför allt inte är överens om är övergångssumman, då West Ham uppges vilja ha betydligt mer än vad Marseille i dagsläget är benägna att erbjuda. Rent teoretiskt kan de dock komma överens imorgon.

Dessutom ska West Ham inte vara allt för intresserade av att släppa honom under januarifönstret, utan låter honom hellre gå under den kommande sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply