West Ham nobbar bud från storklubb på Payet

West Ham nobbar bud från storklubb på Payet

Marseille har fått ett bud på West Hams Payet nekat

Det är GOAL som kommer ut med uppgifterna om att West Ham nobbat ett bud från Marseille på Payet för cirka 200 miljoner kronor. Tidigare idag kom West Hams tränare Slaven Bilic med chockande besked om att Payet inte längre vill spela för West Ham

Källor för GOAL bekräftar att Marseilles 200 miljoners-bud kom för ett par dagar sedan, men budet nekade West Ham till direkt, då priset sades vara för lågt. Om Payet ska säljas den här månaden, ryktas West Ham vilja ha cirka 300 miljoner kronor. Diverse Premier League-klubbar sägs följa situationen väldigt noga. Payet som inte vill spela för West Ham, kommer troligtvis inte att bli uttagen till helgens match mot Crystal Palace.

Dimitri Payet som lämnade Lille för Marseille i 2013, spelade för Marseille i två säsonger innan han lämnade klubben för West Ham för cirka 100 miljoner kronor. Men i oktober 2015, uppgav Payet för L’Equipe att han var ”tvungen” att lämna Marseille på grund av FFP-reglerna. I somras la West Ham ett pris på 600 miljoner kronor för Payet, ett pris West Ham inte ser ut att få för en övergång nu.

Marseilles nye ägare, amerikanske biljonären Frank McCourt, sägs vara villig att lägga ett till bud för Payet uppger Metro UK. Payet som ryktades till Barcelona och Real Madrid efter EM 2016, sägs ha Marseille som första prio för en övergång.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply