PL-klubbarna får grönt ljus för Berahino-värvning

West Bromwich kommer inte att stoppa Saido Berahino vid en flytt

Den engelska anfallstalangen Saido Berahino har ryktats vara intressant för en mängd toppklubbar i Premier League, och nu medger West Bromwich-tränaren Tony Pulis att 21-åringen kan komma att lämna klubben om rätt bud kommer.

Saido Berahino har i år fått sitt stora genombrott i Premier League och gjort hela 20 mål på 44 matcher för West Bromwich. Han har ryktats vara intressant för flera storklubbar som Manchester United, Tottenham, Liverpool och Manchester City, som på senaste tiden ryktats vara det hetaste alternativet.

Saido Berahino har två år kvar på kontraktet med West Bromwich och efter att det ett tag snackades om kontraktsförlängning så säger tränaren Tony Pulis nu att 21-åringen kan lämna klubben och att West Bromwich inte kommer att stå i vägen för en eventuell övergång om rätt bud kommer.

”Vill en topp 4-klubb värva står vi inte i vägen”

– Om han spelar bra för vår klubb och det sedan kommer in en topp 4-klubb så kommer inte West Bromwich stoppa honom så länge budet är rätt, säger Tony Pulis enligt Manchester Evening News och fortsätter.

– Vi hoppas och ber att han stannar hos oss för han har mycket mer att ge och vi tror inte att det här är slutet på hans utveckling. Om en topp 4-klubb kommer in och klubbarna kommer överens om en övergångssumma så kan vi alla skaka hand och säga att han har gjort ett grymt jobb för klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365