bet365

Uppgifter: Monchi klar för Manchester United

Sevillas sportchef uppges lämna för Manchester United

Igår gjorde han klart att han  lämnar Sevilla med omedelbar verkan. Idag uppges Sevillas sportchef Monchi vara klar för Manchester United. 

Ramón Rodriguez, eller Monchi som han oftast kallas, har fått motta stora hyllningar för sitt jobb med Sevilla de senaste åren. Den forne målvakten har inte bara sålt vidare spelare för stora summor, utan har även lyckats bärga tre raka Europa League-titlar under sin tid med klubben. Det kom därför som en överraskning när han igår avslöjade att han lämnar sin post i den spanska klubben. Men i dag får vi förmodligen en förklaring till varför.

United drog längsta strået

Enligt spanska El Desmarque är Monchi nu klar för Manchester United, trots att det ska ha funnits intresse från både Tottenham och Liverpool. Enligt AS ska Jose Mourinhos klubb ha gett sportchefen ett ”lukrativt erbjudande”. Uppgifter som bekräftas av bland annat engelska The Mirror.

Hjälpt Sevilla till stora ekonomiska vinster

Monchi har med sina försäljningar hjälpt Sevilla till en ekonomisk vinst på 1,8 miljarder kronor på transfermarknaden. För det har han fått smeknamnet ”Moneyball”. Det återstår att se om spanjoren även kan få Manchester United på fötter igen.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply