Uppgifter: Isco kan ersätta Wayne Rooney i Manchester United

Uppgifter: Isco kan ersätta Wayne Rooney i Manchester United

Mourinho ser ett värde i mittfältaren

Den utfrusne och övergivne Isco får ingen speltid i Real Madrid under Zinedine Zidane och det ser ut som att han kommer att lämna den spanska storklubben så snart som möjligt, med Manchester United och Jose Mourinho som ser honom som en ersättare för Wayne Rooney.

Det har talats mycket om Real Madrids mittfältare Isco, som sedan Zinedine Zidane tog över laget långsamt har hamnat allt längre ut på sidlinjen och under den pågående säsongen har det enbart blivit sporadiska minuter spelade för den spanske landslagsmannen. Inte heller i det spanska landslaget har han fått några minuter och inte ens uttagen. Det är ingen ideal situation för Isco och enligt uttalanden skall han inte vara nöjd.

– Jag är 24 år och om jag inte hittar en plats i startelvan skulle jag vilja flytta, sade Isco till Radio Cope under förra veckan.

Flertalet klubbar har visat sig vara intresserade av spanjoren, däribland hans gamla klubb Malaga, Tottenham Hotspur och Juventus, och Manchester United har sedan tidigare anmält sitt intresse. Enligt TMW framkommer det nu att Isco skall komma in som en ersättare för Wayne RooneyOld Trafford. Rooney har under Jose Mourinho halkat ur startelvan och är ingen startspelare mer, även om tränaren sagt att han fortfarande är kaptenen.

Mourinho vill ha flera möjligheter på kaptenens position och har redan uppgraderat kritiserade Juan Mata till en nummer 10 roll och kan tänkas ta in Isco som ytterligare ett alternativ att använda.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply