Wilfried Zaha till Tottenham?

Wilfried Zaha till Tottenham?

Kan byta Londonklubb

Wilfried Zahas tid i Crystal Palace kan vara på väg mot sitt slut. Spelaren jagas av Tottenham, uppger Daily Mirror.

Crystal Palace kan vara på väg att tappa ännu en yttermittfältare. Premier League-klubben har redan sålt Yannick Bolasie till Everton, och nu uppges det att Londonrivalen Tottenham är på jakt efter Wilfried ZahaTottenham har inte lagt något bud på spelare än, enligt Daily Mirror. Dock så ska man ha varit i samtal med Crystal Palace och frågat om vad de vill ha för engelsmannen.

Mauricio PochettinoTottenhams tränare, sägs vara en stor beundrare av Zaha och det ryktas om att han är väldigt benägen om att knyta till sig spelaren. Samtidigt sägs det att Zaha är väldigt sugen på att flytta från Selhurst Park till White Hart Lane, vilket han påstås ha talat om för Crystal Palaces tränare Alan PardewFramförallt är det spel i Champions League som lockar honom att flytta från en Londonklubb till en annan.

Zaha kom till Crystal Palace när han var tolv år gammal. Han debuterade för klubbens A-lag som 17-åring i mars 2010. Tre år senare flyttade engelsmannen till Manchester United. Efter en misslyckad period på Old Trafford flyttade sedan Zaha tillbaka till Crystal Palace på permanent basis i februari 2015. Nu verkar det som att spelarens andra sejour i klubben kan vara på väg mot ett slut.

Redan värvat Janssen

Plockar Tottenham in Zaha kommer han inte vara ensam som ny spelare i föreningen den här säsongen. Sedan tidigare har man värvat Vincent Janssen från AZ Alkmaar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply