Uppgifter: Real Madrid jagar supertalangen Dele Alli

Uppgifter: Real Madrid jagar supertalangen Dele Alli

Uppges kunna byta bort Isco i utbyte

Tottenham Hotspur sitter inne på en riktig juvel i mittfältsgeneralen Dele Alli, som vid 20 års ålder redan visat riktigt lovande karaktärsdrag, och de spanska jättarna Real Madrid har länge visat intresse för den unge talangen, intresse som enbart intensifieras.

Real Madrid har ingen möjlighet att värva in nya spelare under det pågående transferfönstret, detta då de fälldes med en dom som förbjuder klubben från att värva nya spelare under januarifönstret. Anledningen till avstängningen är det faktum att den spanska storklubben brutit mot regler gällande värvning av unga spelare. Trots detta kopplas de fortfarande ihop med värvningar av nya spelare och den engelska tidningen Mirror skriver nu att Tottenham Hotspurs talangfulle mittfältare Dele Alli är på de spanska giganternas radar.

Tottenham-mittfältaren, som förra året vann priset PFA årets unge spelare, har under en längre tid kopplats ihop med flera stora europeiska klubbar, bland annat sägs Paris Saint-Germain vara väldigt intresserade av den unge engelsmannen. Nu kopplas även Real Madrid ihop med mittfältaren, som skrev på ett nytt femårskontrakt med Tottenham tidigare i höstas och fördubblade sin lön i den engelska klubben, som kommer att få det svårt att hålla i talangen när storklubbarna kommer och knackar på dörren. Real Madrid har möjlighet att erbjuda en stor löneförhöjning och 20-åringen kan komma att finna det svårt att tacka nej till ett sådant erbjudande. Dock kommer spanjorerna inte ha möjlighet att komma med ett bud förens i sommar på grund av sitt transferförbud.

Tottenham har länge kopplats ihop med en värvning av Real Madrids Isco och den spanska klubben skulle kunna överväga en bytesaffär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply