bet365

Uppgifter: Manchester United utmanar Real Madrid om Dele Alli

Uppgifter: Manchester United utmanar Real Madrid om Dele Alli

Tottenham-talangen jagas av toppklubbarna

Manchester United uppges ha anslutit till jakten på Tottenham Hotspurs talangfulle mittfältare Dele Alli, som även har Real Madrid efter sig, men den blott 20-årige mittfältaren skrev nyss på ett nytt kontrakt med Londonklubben, vilket gör en flytt otrolig.

Tottenham Hotspur har en riktig juvel på sitt mittfält i form av Dele Alli. Den blott 20-årige mittfältaren har visat prov på enorm talang och har redan etablerat sig som en startspelare i Mauricio Pochettinos trupp efter en och en halv säsong i Premier League. Alli har redan hunnit med att leverera elva mål på 21 matcher, och tre assist, och mittfältaren har sett till att flertalet storklubbar runt om i Europa har fått upp ögonen för hans talanger. Sedan tidigare har Real Madrid rapporterats ha ett mycket starkt intresse, och är även villiga att betala för mittfältarens tjänster.

Nu rapporterar engelsk media, via TMW, att Manchester United har anslutit till de intresserade, och sägs vara redo att utmana Real när det gäller att värva den mycket lovande 20-åringen. Alli sitter för närvarande på ett kontrakt med Tottenham till juni 2022, och skrev nyligen på detta nya kontrakt som även innefattade en löneförhöjning.

Alli anslöt till Tottenham från MK Dons i januari 2015, men det var först till hösten säsongen 2015/2016 som den då 19-årige mittfältaren kom till klubben, efter att ha avslutat året med Dons. Han fick direkt en plats i a-laget och bevisade varför han förtjänade att stanna där.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply