bet365

Uppgifter: Manchester United förbereder monsterbud på Tottenhams Harry Kane

Uppgifter: Manchester United förbereder monsterbud på Tottenhams Harry Kane

Om de inte lyckas värva Griezmann

Manchester United har länge kopplats ihop med Antoine Griezmann och en möjlig flytt för fransmannen till England, men kan de inte få Griezmanns signatur står ligakonkurrenterna Tottenhams Harry Kane på tur.

Antoine Griezmann har under en lång tid sagts vara på väg till Manchester United, och Atlético Madrid-anfallaren har haft ena foten ute ur Vicente Calderon länge. United sägs vara beredda att betala rekordbelopp för att få fransmannens signatur, och Griezmann själv har uppgett att han gärna vill spela tillsammans med landslagskollegan Paul Pogba. Däremot sägs han inte gilla vädret i England, vilket kan stoppa honom.

Griezmann sitter på en utköpsklausul på 85 miljoner pund, någonting som VD:n Ed Woodward är redo att betala för anfallaren, men då fransmannen varit så osäker så har blickarna vänts åt andra håll.

Nu uppger den engelska tidningen Daily Star att Manchester United också kan föreställa sig en framtid utan Griezmann, då de redan har ersättaren framför näsan på dem, i form av ligakonkurrenten Tottenham Hotspurs Harry Kane. Den engelske anfallaren skrev nyss på ett nytt kontrakt med Tottenham och har insisterat på att han är mycket nöjd med att stanna på deras lönelista. Men United och José Mourinho kommer inte att ge sig så lätt, då de är beredda att betala minst 80 miljoner pund för anfallarens signatur och hans namn på Uniteds lönelista.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply