bet365

Uppgifter: Atlético Madrid vill ersätta Simeone med Pochettino

Uppgifter: Atlético Madrid vill ersätta Simeone med Pochettino

Tottenham-tränaren har imponerat

Atlético Madrid kommer med stor säkerhet att behöva säga adjö till tränare Diego Simeone till sommaren och de går i tankar att värva in den argentinske lagkamraten Mauricio Pochettino som ersättare.

Det är Diego Simeone som lyckades föra tillbaka Atlético Madrid till toppen och som har försett dem med möjligheter att hålla sig däruppe. Tack vare den argentinske tränaren har klubben ryckt upp sig och är sedan ett par säsonger tillbaka med och utmanar Real Madrid och Barcelona på riktigt i den spanska ligan. Det har länge talats om att Simeone kan komma att lämna klubben, då han har fått tränarerbjudanden från bland annat sin gamla spelarklubb Inter Milan, och det är ingenting som tränaren själv heller har förnekat.

Det har inneburit att Atlético tvingats se sig om efter en ersättare till supertränaren och enligt den engelska tidningen The Mirror så skall ledningen se Tottenham Hotspurs Mauricio Pochettino som den perfekte ersättaren till legendaren Cholo. De båda tränarna spelade för Argentinas landslag under samma tidsperiod och var alltså kollegor mer än bara på sidlinjerna. Även Real Madrid, stadsrivalerna till Atleti, sägs ha Pochettino på sin önskelista och det kan komma att bli en hetsig kamp rivalerna emellan.

Tottenhams ledning är mycket medvetna om intresset och skrev ett nytt, lukrativt kontrakt med succétränaren, som har förändrat hela Tottenham-truppen på enbart några säsonger, i våras, men vet också att ingenting kan stoppa en toppklubb om de väl kommer knackandes på dörren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply