bet365

Tottenham värvar Keita Baldé Diao från Lazio?

Tottenham värvar Keita Baldé Diao från Lazio?
bet365

Tottenham jagar anfallaren

Tottenham riktar blickarna mot Rom och Lazio. Engelsmännen vill värva Keita Baldé Diao, rapporterar Football Italia.

Keita Baldé Diao är på väg bort från Lazio. Anfallaren uppges vilja lämna klubben. På grund av detta jagar flera lag 22-åringen. Tidigare sades det att Chelsea riktar blickarna mot spelaren. Idag ger sig en Londonrival in i jakten på senegalesen. Tottenham vill värva Baldé Diao, skriver Football Italia.

Anfallarens kontrakt med Lazio går ut om ett år. Därför är spelaren till salu, så att Serie A-klubben kan tjäna pengar på honom. Föreningen har satt en prislapp på omkring 25 miljoner euro på Baldé Diao.

Tackad nej till Milan

Det sägs att Lazio och Milan var överens om en övergång för forwarden. Dock så tackade Baldé Diao nej till att flytta till San Siro.

Flera andra klubbar jagar senegalesen. Till exempel så är Liverpool intresserade. Samtidigt sägs det att spelarens förstaval är Juventus. Om de svartvita kommer med ett erbjudande så vill anfallaren flytta dit.

En bra säsong

Baldé Diao imponerade för Lazio under den senaste säsongen. Anfallaren gjorde 16 mål och fem assist på 31 framträdanden i Serie A. Med sina insatser så hjälpte han klubben till en femteplats i den italienska ligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365